onsdag den 28. oktober 2009

Vang Vieng og Vientiane

I dag ankom vi til Vientiane efter nogle ret festlige dage i Vang Vieng og paa trods af 'buckets' med alkohol til den soelle pris af 6 kroner, er alle kommet levende igennem de sidste par naetter :) Det er dog vigtigt at naevne, at vi har lavet andet end at drikke de seneste par dage..
I forgaars var vi f.eks. ude og klatre ude ved en bjergvaeg, og det var rigtig sjovt og udfordrende. Resten af tiden er gaaet med at slappe af paa de mange cafeer og restauranter, hvor store tv-skaerme viser 'Friends' og 'Family Guy', og derudover besoege de mange pandekageboder, som findes overalt i gaderne.
Vang Vieng har ikke budt paa storslaaede kulturelle oplevelser, da byen er meget turistet og som vores guide har fortalt os mange gange: "not a Lao-city". Folk kommer her for at drikke, 'tube' og hvad der ellers hoere til... Men det har nu alligevel vaeret rart at se lidt 'Friends', faa danset lidt om aftenen og holdt en pause fra alle templerne.

De naeste par dage skal vi vaere i Vientiane, som er verdens mindste hovedstad. Efter kun et par timer i byen, er det nemt at se, at det er en gammel fransk koloni. Saa jeg glaeder mig til laekre crossainter og andet god mad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar