søndag den 25. oktober 2009

Laos - Luang Prabang og Vang Vieng

I torsdags ankom vi til Laos, og vi har lige siden haft en meget travlt program med alverdens aktiviteter. Vi har redet paa elefanter, badet i Kuang Si vandfaldet, vaeret paa natmarked, set Pak Ou, sejlet paa Mekong floden, tubet og meget andet. Saa der har virkelig vaeret gang i den.
Klimaet er varmere end Nepal og luftfugtigheden er ogsaa hoejere, saa det skal man lige vende sig til, men ellers er her saa dejligt. De foerste par dage har vi vaeret i Luang Prabang, som er paa Unescos liste over verdens bevaringsværdige steder, hvor vi har nydt den soede befolkning og de store markeder. En dag skulle vi gaa igennem det lokale morgenmarked, hvilket var en spaendende og farverig oplevelser. Der var alverdens madvarer. Groensager, frugter og dyr i alle afskygninger. Der var de normale som hoens, geder, fisk og grise, men derudover var der ogsaa flagermus og froeer. Der er altsa noget specielt over saadan et marked som et supermarked bare ikke har, men til gengaeld var hygiejnen maaske ikke lige god nok til vores sarte danske maver..


I dag har vi saa koert 6-7 timer til Vang Vieng, som er en rigtig fest og backpacker by. Der er fyldt med unge mennesker og hyggelige spisesteder. Koereturen herned var haard, da vejene var meget snoede, men samtidig var udsigten ud over bjergene fantastisk og de smaa bambushuse med straatag meget charmerende.

Det var alt for denne gang!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar