mandag den 19. oktober 2009

Resten af Pokhara og Last resort

Saa er det blevet d. 20. oktober, og imorgen gaar turen videre til Bangkok derefter Laos.
Den sidste uge er gaaet virkelig staerkt, og der er sket rigtig rigtig meget.
I Pokhara var vi ude og sejle i kajak paa Pewa. Det var faktisk rigtig sjovt, og der var en fantastisk udsigt fra soeen. Vi sejlede ind og fik frokost ved breden og noed ellers det fantastiske solskin, som Pokhara heldigvis har en masse af. Dagen efter var jeg ude med et par piger fra gruppen og undersoege lidt mere end bare backpackerdelen af Pokhara. Det var faktisk rigtig hyggeligt. Vi gik over til et vandfald kaldet Devi (Devin's) vandfald og bagefter til Tashi-ling, som er tibetansk bydel, hvor der ligger en hule: Maha Devi Gupteswar. Hulen var underjordisk, og da man kom til enden af hulen, var der saa et meget flot vandfald.

Efter smaa 4 dage i Pokhara skulle vi videre til Kathmandu, hvor vi skulle sove en nat. D. 17. oktober tog vi saa til "the Last Resort", som paa trods af navnet paa ingen maade er som en gyser! "The Last Resort" ligger ved foden af Himalaya-bjergkaeden taet ved den tibetanske graense. Resortet er derfor omgivet er den flotteste natur, som virkelig kan tage vejret fra en! Der var en masse aktiviter, man kunne proeve. Saa jeg har baade faaet rapellet ned af flere vandfald, bungy jumpet og faaet massage! Ellers har vi bare ligget ude i liggestole paa graesplaenerne omgivet af kaempe sommerfugle og nydt solen. Dejligt! Nu er vi tilbage i Kathmandu et sidste par dage, foer vi skal forlade Nepal.

Byen er fint pyntet op for tiden, da endnu en festival er begyndt. Saa snart en festival slutter i Nepal, begynder en ny. Nu er gederne fra sidste festival udskiftet med konfetti, lyskaeder og levende lys for at hylde Laksmir, som er gudinde for rigsom. Det er ret hyggeligt og minder lidt om jul!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar